tiistai 23. kesäkuuta 2009

Rovaniemi KV 21.6.2009

Sunnuntaina tosiaan pyörähdettiin missikisoissa Rollossa. Sää oli onneksi kohtuullinen, ei kovin lämmin vielä tuossa vaiheessa mutta eipä satanutkaan!

Ilo oli ERI JUN2, tuloshan on ihan jees... etenkin verrattuna edelliseen! :D Mutta paljon huonommin sitä ei olisi voinut sijoittuakkaan kun junnu narttuja oli tosiaan kaikki kaksi! Ilo ja Oona. Tuomarina oli Petru Munteaun, Romaniasta

"13 monts old female, good type, good head, correct bite, good bodystructure, correctly anglated, coat and pigmentation of good quality, correct movement"
Sisko näytillä :D
Oona ERI JUN1 PN2 SERTI! :D
Kaunis sisko

Posted by Picasa
Tuomio! :)

Todiste kuva siitä että kyllä se neiti suvaitsi hetken siellä paras narttu kehässä seisoakkin! Tosin ihan siskon takapuolessa kiinni, mutta onneksi sisko ei siitä häiriintynyt vaan nappasi ekan sertinsä!

Eikai sitä voinut kuin nauraa kun koko kehä meni ihan pyörimiseksi! Kun ei huvita niin ei huvita!


Itsellä alkaa olla vähän sellainen olo ettei noi näyttelyt ole ihan mun juttu. Nyt tietenkin joku voi ajatella että siksi että kun ei ole erikoisemmin menestystä tullut mutta en kyllä sanoisi että sekään on se oikea syy. Homma on melko kallista ja tulos epävarma! :D Toisissa lajeissa sentään voi itse aika vahvasti vaikuttaa lopputulokseen. Tietenkin oli hyvä että Ilo sai ERI:n mutta sen sai näyttelyn kaikki hoffit, paitsi yksi EVA. Oliko oli tulos nyt mitenkään hämmästyttävä. Tuomarille vissiin riitti että koiralla oli pää ja häntä... Ilo ei taida olla sitä tyyppiä mistä tuomarit pitäisi niin paljon että sijoittuisi. Kaikki näyttelyn muut nartut oli kapeita ja meidän neiti on tuollainen "mörssäri", hih! Ehkä me kokeillaan noita muita lajeja, tokoa, yms... Tosin nyt vähän huollettaa se ettäkun tämä kesä jää Santran takia melko vähälle treenaamiselle niin vieläkö se onnistuu ensi talvena/kesänä treenata tuloshakuisesti. Vanha koira ei opi uusia temppuja ja jne... Mutta jos nyt ottaisi itseään niskasta kiinni ja pilkkoisi vähän makkaraa ja lähtisi Ilon kanssa treenaan. Sääkin on niin ihana :D

1 kommentti:

Heinis kirjoitti...

Voi kiitos kun kävit blogissani ja jätit kommentin! En ole ollut kontaktissa keneenkään, joten en tiennyt, että sinulle on syntynyt pieni TYTÄR! Onnea koko perheelle!!!

Ei minua näy Roissa ensi syksynä. Katsotaan sitten myöhemmin. Mutta olisi kiva nähdä muuten. Kivaa loppukesää!