perjantai 1. elokuuta 2008

Huomenna jo 11 viikkoa vanha!

Luukengät ja valitettavasti muutkin kengät on neidin mielestä ehdottomasti parhaita! Mistähän lienee kenkäfetissi tarttunut?? Ei kuulemma ainakaan isännältä :) (Emäntä taisi käydä tuossa shoppailemassa... 3paria kenkiä... Mutta ne oli alennusmyynnistä!)
Ilo tuntuu kasvavan ihan silmissä! Koko ajan opitaan jotain uutta, eilettäin yrittettiin tehdä tuttavuutta siilin kanssa. Ei ruvennu leikkiin!! Nyt ollaan jo rohkeita ja pariin kertaan olllaan hypätty ojan yli naapurin pihalle. Mutta toistaiseksi ei onneksi kauaksi uskalleta lähteä. Ja neiti on kyllä sen verta perso koirankekseille, että tietää, kun emäntä/isäntä kutsuu on paree tulla sillä yleisemmin taskusta löytyy juuri näitä herkkuja =)


Kengästä tulee hetkessä sandaali =)


Hymyä!


Rankan kengän pureskelun jälkeen on hyvä ottaa rennosti! Näin meillä nukutaan =)


Keskiviikkona käytiin vähän riehumassa kahden siskon kanssa, Reposen ja Oonan. Valitettavasti emäntä vain unohti kameran joten siitä reissusta ei kuvia ole. Mutta Sunnuntaina mennään vääntään taas kunnolla kaikkien viiden siskon kanssa ja toivottavasti silloin on kamera matkassa!

Ensi viikolla tuleekin emännän vanhemmat paikalle, katsomaan karvaista "lastenlastaan", hih! Tulevat myös katsomaan tietenkin tytärtään ja vävyään ja heidän riesaansa eli vanhaa omakotitaloa, joka syksyllä ostettiin. Perheessäni oli raskas viikko sillä pikkuveljeni oli moottoripyöräonnettomuudessa. Mutta onneksi hän on kuitenkin kunnossa... Lähellä oli paljon vakavampikin onnettomuus.
Mutta onneksi rakas pikkuveli on kuitenkin melkein kunnossa, muutama viikko taitaa sairaalassa kuitenkin vierähtää.
Mutta jotain hyvää kun pahaakin... meinasi olla tässä pirtissä sen verta myrskyinen ilma juuri ennen äidin soittoa onnettomuudesta... No se myrsky sitten laantui kun tuli vähän tärkeämpiä asioita murehdittavaksi.
Ekaa kertaa aviomieheni kanssa 4 viikkoa koko ajan yhdessä asettaa ehkä jonnin verta haasteita... :) Etenkin kun tiedossa on vain halonhakkausta, remonttia, koiran aitauksen tekemistä, huvimajan pohjan kaivamista, huh! Minä kun haluaisin olla lomallani lomallakin! No eiköhän sitä keretä...
Lomalla on sitten kivaa! Jospa nyt menisi neulomaan ja katselemaan eilistä Tarantinon elokuvaa nauhalta. (Tai ei kai se enää mikään nauha ole vaan joku kovalevy?)

Ei kommentteja: