maanantai 28. heinäkuuta 2008

Vieraita

Lauantaina meillä kävi vieraana seropi Mami. Ilo ja Mami tuli toimeen vaihtelevalla menestyksellä. Mami on luonteeltaan hiukan arka ja Ilolle ei koirien leikkiinkutsu merkki ollut oikein vielä selvillä. Välillä vähän leikittiin hippaa. Ja meidän neiti oli muka niin ahne, että piti yrittää syödä toisen ruoka ja sitähän Mami ei sulattanut. Välillä piti pikkuriiviötä vähän ojentaa. Ilosta on selvästi tulossa showgirl! Aivan mieletön ulina päälle kun toinen hiukan murahtaa, edes hampaat ei osunut! Huh! Toisaalta eipä tarvi odotella kuin muutama kuukausi niin taitaa Hoffineito antaa selkään!!
Tässä häkissä matkustan autossa. Muutenkin sinne on hyvä paikka kerätä kaikki lelut. Autossa matkustaminen on hiukan vielä hermostuttavaa mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Omassa häkissä voi sentään jo laittaa makuulleenkin ja ottaa torkut. Sunnuntaina tosin oli aivan huippua matkustaa autossa sillä pääsin etupenkille emännän syliin. Siinä sitä istuttiin komeasti ja seurattiin kun isäntä käänteli rattia ja vaihteli vaihteita! Olin ihan jopa vapaaehtoisesti hyppäämässä autoon!
Tämä sylissä matkustaminen oli ihan pakonsanelema juttu. Käytiin ostamassa kesäloman alkajaisiksi aurinkotuolit ja nehän oli niin suuret ettei häkki enää mahtunut takapenkille. Tästä poikkeuksesta Ilotus matkusti etupenkillä mutta turha luulla että sinne enää toiste pääsee... Turvallisuus ja koko syistä=) 30kg piski sylissä etupenkillä!!! Eipä taida onnistua :)

Ei kommentteja: