tiistai 15. heinäkuuta 2008

Kaulapantakin tänään kokeiltiin mutta kyllä se aika paljon kutitti ja haittas muka kävelemistä=)
Omalla pedillä lelujen kanssa.

Omaan kotiin.

Eilen saavuttiin illansuussa kotiin. Automatka oli aika pelottava ja kummallinen. Takapenkiltä katseltiin ikkunasta ja etenkin rekkoja tarvitsi tuijottaa erityisesti. Joka kerta kun mieheni sanoi jotain etupenkiltä niin korvat nousi ja vinkuminen loppui!

Kotona oli paljon haisteltavaa ja tutkittavaa ja nukkuakaan ei olisi oikein viittynyt. Kaikki asiat tehtiin nätisti ulos ja ruoka maittoi =)

Yökin meni ihan rauhallisesti. Omassa pedissä ei tietenkään ollut kivaa nukkua mutta makkarin lattialla avonaisen ikkunan alla sitä sitten koisattiin. Aamupäivällä jyrsittiin ydinluuta ja totuteltiin pihalla oloon.
Juuri nytkin oli helpompaa laittaa koira pihalle sillä sisällä on niin kuuma. Sauvasekoittimesta sai Ilo aikamoisen sätkyn! hihii =) No eiköhän siihen vielä totuta. Kohta täytyy taas syödä ja sitten sitä jaksetaankin hetki taas riekkua.

Hovawartin luonne välillä korostuu =) Eli omaa tahtoa ja kovapäisyyttä löytyy. Tosin eihän sitä nyt vielä hirveästi asioita noin pienenä osatakkaan.

1 kommentti:

Heinis kirjoitti...

Moikka!

Ensinnäkin onnea uudelle blogille! Bloggailu on kyllä kiintoisa ja koukuttava harrastus, varo vaan...

Onnea myös pikkuisen elämään ja teille kanssa! Kohta pääsette porukalla lomailemaan ja paremmin tutustumaan toisiinne. Minkäs ikäinen Ilo onkaan? Hovawart on mulle ihan outo rotu.